Música on soittokunnan nuorisopuhallinorkesteri, jossa vasta-alkajakin pääsee mukaan yhteissoittoon.

Música

Tampereen työväenyhdistyksen soittokunta ry on ylläpitänyt jo pitkään nuorisopuhallinorkestereita, jotka ovat antaneet soittoiältään nuorille soittajille mahdollisuuden kehittyä ja siirtyä soittamaan varsinaiseen soittokuntaan. Nykyinen nuorisopuhallinorkesterimme Música perustettiin vuonna 2009.

Toiminta ja esiintymiset

Músican soittajat ovat kaikenikäisiä, eikä ala- tai yläikärajaa ole. Músican tavoitteena on tarjota matalalla kynnyksellä niin nuorille kuin aikuisillekin mahdollisuus päästä puhallinmusiikin kiehtovaan maailmaan. Músicassa pääset tutustumaan muihin soittajiin, kehittämään soittotaitojasi ja saat esiintymiskokemusta.

Música konsertoi useita kertoja vuodessa ja on aina halukas kartuttamaan esiintymiskokemustaan erilaisissa tapahtumissa ja erilaisten orkestereiden kanssa – sekä Tampereelta että kauempaa. Voitkin tilata Músican esiintymään tilaisuuteesi.

Jos kiinnostuit aloittamaan uuden harrastuksen tai olet jo vähän aikaa soittanut ja haluat saada kokemusta yhteissoitosta, tule mukaan.

Soittokunnalla on useita vapaita soittimia, joita voi lainata ja jotka kaipaavat innokasta soittajaa. Harjoittelemme torstaisin klo 17:00-19:00 Puistotornissa, Tampereen työväentalolla, Hämeenpuisto 28, 4.krs. Aloita mielenkiintoinen ja hauska musiikkiharrastus!

Ota rohkeasti yhteyttä kapellimestariin!

Kapellimestari

Músican kapellimestari Anna Sillanpää

Músican kapellimestarina on syksystä 2017 lähtien toiminut Anna Sillanpää. Anna työskentelee soitonopettajana Alajärven musiikkiopistossa ja opiskelee Sibelius-Akatemialla maisterin tutkintoa pääaineenaan baritonitorvi. Anna on puhallinmusiikin innokas kannattaja ja on itse soittanut useissa puhallinorkestereissa periodiluonoisesti sekä vakituisesti muun muassa Kokkolan nuorisosoittokunnassa, PiPu:ssa, Jyväskylän puhallinorkesterissa ja Suomen Puhallinsinfonikoissa.

Anna on opiskellut orkesterinjohtoa tutkintonsa sivuaineena Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ja johtanut aiemmin useita pienempiä yhtyeitä ja orkestereita, muun muassa Jyväskylän Puhkupillejä. Tällä hetkellä hän johtaa Músican lisäksi Jalasjärven nuorisopuhallinorkesteria.