Música on soittokunnan nuorisopuhallinorkesteri, jossa vasta-alkajakin pääsee mukaan yhteissoittoon.

Música

Tampereen työväenyhdistyksen soittokunta ry on ylläpitänyt jo pitkään nuorisopuhallinorkestereita, jotka ovat antaneet soittoiältään nuorille soittajille mahdollisuuden kehittyä ja siirtyä soittamaan varsinaiseen soittokuntaan. Nykyinen nuorisopuhallinorkesterimme Música perustettiin vuonna 2009.

Toiminta ja esiintymiset

Músican soittajat ovat kaikenikäisiä, eikä ala- tai yläikärajaa ole. Músican tavoitteena on tarjota matalalla kynnyksellä niin nuorille kuin aikuisillekin mahdollisuus päästä puhallinmusiikin kiehtovaan maailmaan. Músicassa pääset tutustumaan muihin soittajiin, kehittämään soittotaitojasi ja saat esiintymiskokemusta.

Música konsertoi useita kertoja vuodessa ja on aina halukas kartuttamaan esiintymiskokemustaan erilaisissa tapahtumissa ja erilaisten orkestereiden kanssa – sekä Tampereelta että kauempaa. Voitkin tilata Músican esiintymään tilaisuuteesi.

Jos kiinnostuit aloittamaan uuden harrastuksen tai olet jo vähän aikaa soittanut ja haluat saada kokemusta yhteissoitosta, tule mukaan.

Soittokunnalla on useita vapaita soittimia, joita voi lainata ja jotka kaipaavat innokasta soittajaa. Harjoittelemme torstaisin klo 17:00-19:00 Puistotornissa, Tampereen työväentalolla, Hämeenpuisto 28, 4.krs. Aloita mielenkiintoinen ja hauska musiikkiharrastus!

Ota rohkeasti yhteyttä kapellimestariin!

Kapellimestari

Músican kapellimestarina toimii syksystä 2019 lähtien Jori Villanen.